Hjertelig velkommen til Yoga & Spa - på Otium Spa på Quality Strand Hotel Gjøvik

Lørdags-Yoga & Spa

Du inviteres til Lørdags-Yoga & Spa på Quality Strand Hotel Gjøvik. 

Ved hjelp av pusten, enkle yogaøvelser og mindfulness vil du kunne føle deg roligere og mer avspent, og du inviteres til å tillate deg selv å kjenne hvor godt det er å vende oppmerksomheten inn for en liten stund. Vi vil kanskje teste ut noen eteriske oljer, og vi runder av med vibrasjonene fra syngebollen. Etter yogakurset serveres forfriskninger, og de som ønsker det kan benytte Otium Spa’s flotte fasiliteter. 

Pris for yoga: kr 250 inkl forfriskninger. Inngang Spa betales direkte i resepsjonen. Se mer info nedenfor.

Følgende kurs tilbys denne sesongen, kl 11.30-13.00:

* Lørdags-Yoga & Spa, 21. september 2019

* Lørdags-Yoga & Spa, 2. november 2019

* Romjuls-Yoga & Spa, 28. desember 2019 (4. juledag)

* Nyttårs-Yoga & Spa, 4. januar 2020

Bindende påmelding via Vipps; velg «Kjøp og betal», søk opp Karamdev Yoga og velg ønsket kurs. Begrenset antall deltakere. 

Ha på deg behagelige klær, og ta gjerne med en flaske vann og et håndkle til å legge på matta. Møt opp 10-15 min. før kurset starter, kurset starter presis. 

💜 velkommen!

Otium Spa

Ønsker du å unne deg litt ekstra velvære denne lørdagen? Etter kurset er det mulig å benytte Otium Spa’s flotte fasiliteter; svømmebasseng, boblebad, badstue, steam og kaldkulp. Du får 30 % rabatt på inngangen og betaler kr 150 direkte i resepsjonen på Otium Spa. 

Du kan også forhåndsbestille behandling på Otium Spa, og du får 20 % rabatt når du er påmeldt yogakurs. For mer info, se www.otiumspa.no.