Velkommen til yogakurs på Otium Spa

Myrthel inviterer til nye yogakurs på Gjøvik vinter/vår 2019. Kursene starter i midten av januar (uke 3) og varer ut mai, totalt 17 ganger (fratrukkket skolens ferier i uke 9, 16 og 17).

Sted: Otium Spa, Quality Hotel Strand Gjøvik, Strandgata 15, Gjøvik.

 

Mindful Yoga:

Mandag kl 11.00-12.15.

I Mindful Yoga vil vi kombinere elementer fra Mindfulness meditasjon og mindful Hatha yoga. Timen vil starte med en pusteøvelse/guidet meditasjon, deretter vil du bli ledet gjennom et yogaprogram med fysiske yogaøvelser. Timen avsluttes med avspenning/guidet kroppsscanning.

Dette er et kurs som ikke krever noen forkunnskaper, og du er hjertelig velkommen akkurat slik du er. Det handler om å akseptere kroppen slik den er, og å jobbe innenfor sine egne grenser. Gjennom kurset vil du kunne utvikle styrke, balanse og fleksibilitet, i tillegg til at du kan oppnå mindre stress/ mer ro og harmoni i livet ditt.

 

Det er også mulig å melde seg på de enkelte delene av kurset:

Uke 4-7 (4 g): Mindful Yoga - For bedre søvn

Uke 8-13 (4 g): Mindful Yoga - Stressmestring

Uke 14-19 (4 g): Mindful Yoga - For bedre selvaksept

Uke 20-23 (4 g): Mindful Yoga - For ro, harmoni og balanse

 

KundaliniYoga:

Mandag kl 19.30-20.45. FULLT. Drop-in er mulig.

På dette kurset vil vi gjøre ulike yogaprogrammer, og timen avsluttes med avspenning og meditasjon. KundaliniYoga kalles også for bevissthetens yoga, og vi har fokus på å gå inn i øvelser/ stillinger når kroppen er klar for det. Vi lytter mer til vårt indre enn å være opptatt av hvordan stillingene ser ut fra utsiden. Pusten brukes aktivt - den roer sinnet og den hjelper deg gjennom fysiske yogaøvelser.

Timene legges opp slik at både nybegynnere og de som har gjort yoga før kan delta. 

 

MediYoga ved stress og utbrenthet:

Tirsdag kl 11.00-12.15.

Dette kurset baserer seg på MediYoga ved stress og utbrenthet, samt Mindfulness. MediYoga, eller Medisinsk Yoga, ble utviklet i Sverige på 1990-tallet og har sitt utspring i den mange tusen år gamle yogaformen KundaliniYoga. Vi vil bruke ulike pusteteknikker, fysiske yogøvelser og meditasjoner i løpet av kurset. Det er også viktig med hvile mellom øvelsene og en lengre avspenning mot slutten av timen.

Timene tilpasses deltakerne, og det er ikke nødvendig å ha gjort yoga tidligere. Det er også mulig å gjøre øvelser sittende på stol.

 

Det er åpnet opp for å melde seg på de enkelte delene av kurset, og disse kan tas uavhengig av hverandre:

Uke 3: Intro. til MediYoga ved stress og utbrenthet, fokus på pust og avspenning, Program 1

uke 4-8 (5 g), MediYoga ved stress og utbrenthet, Program 2

Uke 10-15 (6 g), MediYoga ved stress og utbrenthet, Chakra

Uke 18-22 (5 g) MediYoga ved stress og utbrenthet, Flow

 

Priser, påmelding og betaling

Priser, påmelding og betaling:

Pris: kr 150 pr gang, totalt kr 2.550 for 17 ganger á 75 min. Dersom det er ledige plasser etter at kurset har startet opp, og du ønsker å melde deg på, betaler du for resterende ganger av kurset.

Påmelding via Vipps; velg «Kjøp og betal«, søk opp Karamdev Yoga og meld deg på her. 

Drop-in (hvis ledige plasser): kr 200. Du kan melde deg på direkte i Vipps; velg «Kjøp og betal», søk opp Karamdev Yoga, og meld deg på ønsket kurs. Hvis du ikke har Vipps kan du sende en melding og melde deg på.

Betaling: Via Vipps, eller til bankkonto.

Begenset antall plasser. Påmeldingen er bindende. Ved betaling via Vipps anses betalingen som bekreftelse av påmeldingen.

Hjertelig velkommen til yogakurs på Otium Spa!

Otium Spa

Hva med å unne deg litt ekstra velvære i løpet av vinteren?

Det kan virkelig anbefales å prøve Otium Spa‘s flotte fasiliteter; svømmebasseng, boblebad, badstue, steam og kaldkulp. Alle som er påmeldt yogakurs får 30 % rabatt på inngangen, og betaler kr 150 direkte til Otium Spa. 

Det gis også 20 % rabatt på alle behandlinger. Husk å vise til din påmelding ved henvendelse til Otium Spa.

Tilbudene ovenfor gjelder i hele kursperioden.

For åpningstider, priser og mer info om Otium Spa, se www.otiumspa.no.

 

Yoga er for alle

Yoga er enkle kroppsøvelser, som utføres rolig slik at pusten kan gå lett og fritt. Du trenger ikke være myk og smidig, eller i god form, for å ha utbytte av yoga. Utgangspunktet er din egen kropp akkurat slik den er. Yoga kan gjøre deg sterkere og mer smidig, og yoga kan gjøre deg lettere og gladere til sinns. Yoga kan også gi deg dyp avspenning og bidra til å gi slipp på spenninger som har satt seg.

Dette er timer som passer for de aller fleste. Du tar hensyn til din kropp og gjør øvelser ut fra der du er - du er selv ansvarlig for din helse. 

Undervisningen baseres på Kundalini Yoga og MediYoga ved stress og utbrenthet, samt Mindfulness.

 

 

Yogakurs for grupper

Jeg tilbyr yogakurs for grupper. Kursopplegget tilpasses til din gruppe/forening/bedrift, og det kan avholdes på formiddag, ettermiddag/kveld eller en helg, hvis det passer bedre. Ta kontakt så ser vi på muligheten sammen.