Uteyoga i Bassengparken

Foto: Kama Sviund

Endelig kan vi komme i gang med yoga igjen, og du inviteres til å bli med på yoga under åpen himmel i Bassengparken.

❤️

Mine yogakurs på Otium Spa, som har vært avlyst siden midten av mars pga korona-pandemien, fortsetter utendørs i vår/ sommer, når været tillater det.

Mandager kl 18.00-19.15 Kundalini Yoga - oppstart 18. mai
Tirsdager kl 11.00-12.15 MediYoga ved stress og utbrenthet - oppstart 19. mai

Hvert kurs går over 6 ganger, og det er mulig å melde seg på alle gangene, eller bli med på drop-in. Etter disse 6 gangene vil det kunne bli satt opp drop-in.

Antall deltakere begrenses i henhold til det myndighetene til enhver tid anbefaler som maks. antall personer i en gruppe pga korona-situasjonen. Rådet har vært maks. 5 personer i en gruppe, men fra 7. mai åpnes det opp for at antall som kan møtes - ute og inne - økes til 20, forutsatt at man kan overholde minst 1 m avstand. Vanlige smittevernråd må følges.

* TA MED EGET UTSTYR (yogamatte/ liggeunderlag, gjerne et ullteppe eller lammeskinn til å legge på matta, evt pute til å sitte på, teppe til avspenning, samt ullsokker og varm genser/ jakke hvis det er kjølig). Ha på deg ledige klær og ta gjerne med en flaske vann.

* ALLE MÅ HOLDE MINST 1 M AVSTAND

* HVIS DU ER SYK/ HAR SYMPTOMER PÅ LUFTVEISINFEKSJON: BLI HJEMME

Påmelding skjer via Karamdev Yoga på Vipps. Pris for 6 ganger er kr 720. Drop-in kr 150 pr gang. Forhåndspåmelding er nødvendig. Hvis du ikke har Vipps kan du sende meg en melding. Maks. 19 deltakere pr gruppe.

De som er påmeldt kurs inviteres inn i en privat Facebook-gruppe, hvor det blir gitt løpende info om det enkelte kurs. Ettersom vi skal være utendørs er vi avhengige av at værgudene er på vår side 🙏 og oppdateringer om kursene vil bli gitt i gruppene.

Det er fantastisk å gjøre yoga under åpen himmel 💚 og jeg gleder meg til å gjøre yoga med deg 👌


Vennlig hilsen Myrthel
Karamdev Yoga